Feeling hot, hot hot!

Idag har det varit VARMT! 30 grader i skuggan närmre bestämt..
Vi hade studiedag i skolan då vi gick igenom den nya läroplanen, intressant i början men framåt slutet började det bli ganska tjatigt. Det var inte bara vi som tyckte det så vår handledare sa att vi fick gå hem om vi ville. Eftersom vi varit med på det som var viktigt så tog vi vårt pick och pack och började gå hem. Det blev en lång och svettig promenad, vi var helt dyngblöta när vi kom hem.
Solade lite, vilade och åt innan jag och M gick ut på ännu en promenad, lite svalare vid det tillfället vilket var skönt. M berättade vad som växer på alla träd och buskar, citroner och apelsiner visste jag ju sedan innan men oliver och mandel var nytt för mig. Jag plockade en mandel från ett mandelträd och smakade på, mycket gott..på något konstigt sätt så blir det ju alltid godare när man plockat det själv.
Nu känner vi äntligen att våra intervjufrågor till vårt examensarbete är färdigformulerade, vi har skrivit ut dem och skall dela ut dem imorgon.

(Skorporna börjar lossna på näsan nu och de andra bekymrerna är borta. Vad tror ni händer, JO nu har jag jätteont i halsen istället. Vad är det med mig och den spanska luften? Jag kanske inte tål landet?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0