Semla.

Guess what? Vi behövde inte leta reda på semlor idag för vi FICK det på förskolan som efterrätt. Hur lyxigt är inte det då? Alla barn och vuxna på hela skolan och förskolan blev bjudna på semla och det smakade himmelskt!
De hade till och med semlor utan masemasa (mandelmassa), jag var i 7e himlen! De var stora, saftiga och
fluffiga och det enda som skiljde i smaken från de svenska var grädden. Både grädde och mjölk smakar fetare
här nere än vad det gör hemma. Har för mig att det är för att mjölken är pastoriserad eller tvärtom. Man behöver
inte ha den i kylskåp och den har en hållbarhet på typ 2 månader. Smidigt. Fast jag föredrar ändå svensk mjölk
och grädde! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0