Benalmadena.

Har precis kommit hem från Benalmadena där vi varit idag och hälsat på bekanta till E. Tog tåget dit direkt efter skolan och blev hämtade av dem på stationen. Åkte hem till dem en liten sväng för att se hur de bodde. De finns verkligen många områden här i spanien som är inhängnade med massa övervakningskameror, allt för säkerheten. De bodde i en sådan "säkerhetszon". Alla finns inom staketen, vägar, trottoarer, massa hus och garage + pool.
De bodde lite högre upp mot bergen så efter att ha druckit någon colombiansk läsk och digestive-te (ört-te) åkte vi ner mot staden igen. Åt sjukt god glass, pannacotta och mango, dock inte blandat utan det var två kulor:) Åkte till ett utomhusshoppingcenter och jag fyndade en klänning.
Åt lite smått på en snacksbar, massa smårätter finns uppdukade och de är ihopsatta med tandpetare, man får välja själv vad man vill ha, bara att plocka. När man är klar räknar servitriserna hur många tandpetare man har och får sedan betala efter det, alla rätter kostar lika mycket....
Sedan åkte vi vidare för att äta huvudrätt på en colombiansk restaurang, jag testade på empanadas som är piroger, pony malta och post don uva som är olika slags läsk och sedan platano frito med kött. Platano är "bankad" matbanan! :) Nähä, nu slutar snart hjärnan fungera.



Kommentarer
Postat av: Anna

haha jaag hade missat den. Så söt=)

2011-04-19 @ 22:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0